ЗА ДИЗАЙНЕРА

В сърцето на ALIAS ART са настроенията на Виктория Александрова – основател и главен дизайнер. В създаването на своите колекции Виктория намира вдъхновение в музиката, изкуството, историята, религията и митологията и уличната мода. Тя търси историята зад всеки малък детайл. Не просто създава дрехи, тя предава послание чрез тях.

 Виктория завършва висшето си образование в Националната художествена академия. Печели редица награди от престижни състезания. Нейните дизайни се публикуват в някои от най-популярните модни списания, като „ELLE“, „EVA“, „12 MAGAZINE“ и др.

Виктория Янева дизайнер на ALIAS ART

“ALIAS ART”

официално съществува като марка от 2013 г.

Името произхожда от латинското „псевдоним“ (псевдоним). Онази здравословна защитна бариера от външния свят, която ни позволява да приемаме и избираме от различни личности. Чрез силата на дрехите да изразява, идва силата да правим пасивни ежедневни трансформации със себе си.

Линията на ALIAS ART променя външния ви вид, но запазва личността ви. Понякога искаме да бъдем някой друг, а понякога искаме да бъдем себе си. Ето защо много от нашите артикули са единични парчета, които могат да бъдат изцяло съобразени с размера и желанията на нашите клиенти.

ФИЛОСОФИЯ

ALIAS ART предлага две линии, които се сливат една в друга. И двамата са предназначени за хора, които предпочитат модата да бъде като изкусно ястие, което могат да вкусят всеки сезон, без да се налага да претоварват природата и гардеробите си с ненужни и замърсяващи предмети. Бранда съсредоточава своята дейност в предлагането на дизайнерски бански костюми,плажни облекла, спортни екипи и любимите ни цветни тениски. Всеки дизайн се стреми да носи максимален комфорт и самочувствие на клиента. Дизайнът  предава посланието на ALIAS ART чрез интересни кройки и материи, уникални принтове, свобода и комфорт!